Open dag- beleef TREK&TREES

26 mei 2017 – Baambrugge

Zaterdag hebben we de deuren van The Knitwit Stable open gezet. . Deze dag was het begin van het proces die leidt naar het kledingstuk. Alle stappen in het proces waren te zien. ’s Ochtends werden de schapen geschoren, Nathalie gaf een workshop over de verschillende vachten van onze beesten  en er werd driftig gesponnen. In ons atelier lieten we het ‘maakproces ‘ van de kleiding zien wat The Knitwit Stable  inhoudt  en wat de visies van het bedrijf zijn. Als klap op de vuurpijl was er de eerste lancering van onze collectie ‘TREK&TREES . Na hard gewerkt te hebben aan de truien, vesten, mutsen, handschoenen, shawls en omslagdoeken konden we het eindelijk laten zien. Met de collectie e willen we laten zien dat traceerbaar en duurzaam ook echt kan!