Nieuwsbrief december 2021

Kerstgroet

De schapen, geiten en het team van The Knitwitstable willen jullie via deze weg hele fijne kerstdagen wensen. Bedankt voor jullie bestellingen in het afgelopen jaar, zo draag je bij aan de keten van eerlijke, lokale wol.

Instagram

Schipperstrui Joris

Perfect voor dit koude decemberweer is onze schipperstrui Joris. Een stoere schipperstrui van lokale wol gemixt met zachte alpaca en Texelaar. Gebreid in onze minifabriek in Baambrugge. De combinatie van de grovere Nederlandse wol en de zachte alpacawol zorgen voor een heerlijke trui voor de koude dagen. De Joris is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Off-white, sand, taupe en donkerblauw.

Shop Joris

Bolletje Dutch Wool

Lockdown activiteit. Brei met onze bolletjes Dutch Wool je eigen Joris, Dirko of Dorus. Met onze bolletjes Dutch Wool maak je zelf je eigen sjaal, muts of trui. Geheel in The Knitwit Label stijl, alleen dan made by you.

Shop Dutch Wool

Meer met (onze) wol

The Knitwit Stable en NEW TAILOR werken samen in de ontwikkeling van een stof voor jasjes en pakken gemaakt van de wol van de schapen uit de weiden in Baambrugge. Ook kun je exclusief The Knitwit Stable truien op maat laten maken bij NEW TAILOR in Utrecht en Amsterdam. De truien van 80% Nederlandse wol zijn super stoer en door 20% wol van een alpaca ook heerlijk om te dragen. Door de trui te passen in de NEW TAILOR shops weet je zeker dat de mouwen en het rugpand bijvoorbeeld lang genoeg zijn.

Lees meer in de blog

Maak kennis met Sjraar van Beek

Sjraar is een ecoloog die zich verdiept heeft in het gezond houden van heide gebieden door middel van begrazing.
Met zijn 13 kuddes Kempische heideschapen draagt hij bij aan het in stand houden van de biodiversiteit in deze gebieden. 2 jaar terug besloten Sjraar en Reina van The Knitwit Stable een samenwerking aan te gaan.

Lees hier meer over op ons blog!