Nieuwsbrief februari 2022

Winkelochtend

Zaterdag 26 februari is er weer een winkelochtend! Van 10.00 uur tot 14.00 uur kun je bij ons in The Knitwit Stable alle items passen en proberen, met de mogelijkheid om het in jouw favoriete kleur en juiste maat te bestellen. Al onze items zijn made to order, dus na jouw bestelling gaan wij er direct mee aan de slag. Daarnaast kun je natuurlijk een kijkje nemen op onze boerderij en bij onze schapen en geiten.

Webshop

World of Hope Forum

Als reactie op de pandemie startten Lidewij Edelkoort en Philip Fimanno begin 2020 een gratis online webinar reeks om creatievelingen te inspireren. Op zaterdag 5 februari was de inspiratie voor deze webinar ''From Farm to Fabric to Fashion''. Wij zijn vereerd dat wij deel uit mochten maken van deze webinar. We hebben hier een blog over geschreven en hier staat ook ons filmpje in, die gepresenteerd is tijdens de webinar. Lees de blog hieronder.

Lees blog

Fibershed Nederland

9 februari organiseerde Fibershed Nederland een gratis webinar met het onderwerp: Grond tot Garderobe. In deze webinar werden er door verschillende sprekers van Fibershed onder andere casestudy's gedeeld van verschillende modebedrijven. Wij mochten ook ons steentje bijdragen aan deze webinar. Heb je de webinar gemist en wil je deze nog graag terug zien? Via onderstaande link kom je op de site van Fibershed, klik vervolgens op dinsdag 8 februari en ''registeren via zoom'', vul je naam en e-mail in en dan kun je de gehele webinar terug kijken. Veel kijk plezier!

Fibershed Nederland

Happinez

The Knitwit Stable is te vinden in het nieuwe nummer van de Happinez. In dit nieuwe nummer mochten wij een aantal pagina's vullen over onze brei fabriek en de reis die de wol moet afleggen. Met foto's van oprichtster Reina en haar dieren, gemaakt door Dana van Leeuwen en gestyled door Marita Janssen. Shop de Happinez hier onder.

Shop Happinez

Ari en August

Onze eerste lammeren zijn geboren! Ari en August zijn de 1e van dit jaar. Dit komt door een ontsnapte ram die besloot zijn slag te slaan. Eigenlijk starten wij pas in maart met het lammeren-seizoen, maar we zijn per ongeluk iets eerder begonnen met de komst van Ari en August.

Instagram