Nieuwsbrief maart 2021

Lammetjes geboren

Het is zover, de eerste lammetjes zijn geboren op onze boerderij! En er zijn er nog veel meer in de aantocht. Via onze stories op Instagram houden we je op de hoogte!

Bekijk foto's op Instagram

Het Klokhuis over wol

Afgelopen week is de crew van Het Klokhuis langs geweest bij The Knitwit Stable om opnames te maken over wol. Super spannend natuurlijk. De aflevering zal op 7 mei om 18.40 uur worden uitgezonden!

Zapp Your Planet "Wie heeft de kleinste?"

Op 14 maart waren we op TV bij Zapp Your Planet. Super blij zijn we met onze award voor kleinste voetafdruk. Met onderstaande link kom je automatisch bij de aflevering.

Bekijk de aflevering

Mijn Natuur

Deze maand staat the Knitwit Stable in Mijn Natuur. Hieronder een linkje naar onze Facebook, waar het artikel te vinden is.

Lees artikel op Facebook

Enquête

Bij The Knitwit Stable vinden we de mening van onze klanten erg belangrijk. Ik ben Eva, stagiaire bij The Knitwit Stable. Voor mijn studie Fashion & Textile Technologies doe ik onderzoek naar de behoeftes van de klanten betreft product en duurzaamheid. We zouden het zeer op prijs stellen als u deze voor ons in wilt vullen. Alles om u als klant nog beter te kunnen helpen. Alvast bedankt!

Naar de enquête

Masterclasses

I.v.m. de corona maatregelen is het nog steeds lastig om vooruit te plannen. Wel wordt er al volop gebrainstormd en data geprikt voor aankomende masterclasses. Meld je vast aan door een e-mail te sturen naar info@theknitwitstable.nl. Dan houden wij je op de hoogte!

Over onze masterclasses

Sustainable Fashion Gift Card

De Sustainable Fashion Gift Card kan je nu ook gebruiken bij The Knitwit Stable. De SFGC is de eerste fashion giftcard ter wereld die gericht is op duurzaamheid. Deze giftcard kan je online en offline bij merken, winkels, belevenissen, fashion rentals en vintage winkels verzilveren.

Met de Sustainable Fashion Gift Card geef je een origineel en duurzaam cadeau. Degene die je wilt verassen kan de cadeaukaart verzilveren bij meer dan 50 aangesloten (web)shops, kledingbibliotheken en belevenissen. Koop deze originele giftcard via de onderstaande link en geef zo een duurzaam cadeau aan vrienden, familie en collega’s.

Sustainable Fashion Gift Card kopen