Nieuwsbrief november 2021

Winkeldag in The Knitwit Stable

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat wij hard aan het werk zijn om mooie truien te maken uit de nieuwe collectie voor de koude feestdagen. Wil jij jezelf of iemand anders een trui cadeau doen voor kerst?
Dan hebben wij voor jou een winkeldag ingepland in The Knitwit Stable in Baambrugge. Op zaterdag 27 november openen wij onze studio deuren van 10:00 tot 15:00 zodat je op afspraak de truien kan zien, voelen en passen. Wij zorgen dat je bestelling klaar is voor de kerstdagen. Wij bieden nu ook handige Giftcards! Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@theknitwitstable.nl

Scotch & Soda x The Knitwit Stable

Scotch & Soda heeft samen met The Knitwit Stable een limited edition unisex vest van Nederlandse wol op de markt gebracht, waar slechts 50 stuks van zijn gemaakt. De vesten zijn gebreid van 100% natuurlijke, ongeverfde wolgarens die voor 80% afkomstig zijn van witte Texelaars en voor 20% van Alpaca’s die in Nederland grazen. De launch van dit vest was erg succesvol en was binnen een dag online uitverkocht! Lees meer over de samenwerking in Elegance Magazine.

Lees het artikel
Bekijk het vest

Plectere x The Knitwit Stable

Petra Vonk presenteerde afgelopen week op de Design District beurs Plectere akoestisch textiel gemaakt van Hollandse wol. In samenwerking met The Knitwit Stable en het wol van het Kempisch Heideschaap van begrazingsbedrijf de Wassum, zijn deze "room dividers" een zeer duurzame optie voor akoestische verbeteringen in een open ruimte. De gevlochten vilte wandpanelen zijn geluidsabsorberend, en verminderen daarom nagalm. Wol is van nature antistatisch (en dus vuil en stof afstotend) en onderhoudsarm. De panelen zijn made-to-order waardoor er geen sprake is van overproduktie. Het is een slim en modern alternatief voor het wandtapijt en perfect voor een ruime loft of een slaapkamer!

Bekijk Plectere
Bekijk dit wandpaneel

Betsie KNIT-KIT

Wat is leuker dan een wollen muts van mohair? Een zelfgebreide wollen muts van mohair! De Betsie KNIT- KIT is een leuk cadeau voor jezelf óf iemand anders. Met onze handige instructie video is het maken van deze zachte muts een makkie.

Bekijk Betsie KNIT - KIT

Nieuw! Style Luuk & Daisy

Wees goed voorbereid voor de winter met onze nieuwe handschoenen Daisy, of de populaire sjaal Luuk, hier weergegeven op ons model Zus. Wollen accessoires worden binnen een week naar jouw huis verzonden op tijd voor de feestdagen.

Bekijk Daisy
Bekijk Luuk