Vacature Productie Medewerker

The Knitwit Stable is een boerderij met een kleinschalige breistudio in Baambrugge (tussen Utrecht en Amsterdam) The Knitwit Stable adviseert, informeert en faciliteert bedrijven en modeprofessionals. Van diervriendelijke veehouderij, via duurzame productie en verwerking van de materialen, tot advies over supply-chains en communicatie. Naast onze eigen producten onder de naam ‘the Knitwit Label’ werkt The Knitwit Stable samen met andere bedrijven, makers en ontwerpers. Onze breistudio produceert truien, vesten, sjaals, mutsen, dekens etc. van Nederlandse wol.

Voor onze breistudio zijn wij op zoek naar een: Medewerker Productie

Taken

Als medewerker productie stel je de verschillende producten samen op de linkmachines. Daarnaast werk je samen met collega’s in de productie en samenstelling van onze diverse producten en assisteer je bij het goed functioneren van onze breimachines.

Functie-eisen

Je hebt een goed technisch inzicht en oog voor de wijze waarop de verschillende producten tot stand komen. Je bent in staat om langdurig zorgvuldig te werken en bent bereid om de helpende hand te bieden bij overige werkzaamheden die in de studio verricht worden. Bij voorkeur heb je ervaring in de productie van kledingstukken.

Arbeidsvoorwaarden

In verband met de wisselende vraag naar onze producten bieden wij je een 0-uren contract aan. We gaan ervan uit dat je gemiddeld 2 tot 3 dagen per week ingezet zult worden waarbij we een groei naar meer dagen niet uitsluiten.
Het salaris bedraagt 15 euro per uur (exclusief vakantieopbouw en vakantietoeslag). Afhankelijk van de gebleken geschiktheid is een groei van het salaris een optie.

Start van de werkzaamheden: zo spoedig mogelijk.

Over ons

Voor meer over The Knitwit Stable kijk op: theknitwitstable.nl