Vacature stagiaire marketing / communicatie

Wie zijn wij?

The Knitwit Stable is een boerderij met breistudio in Baambrugge (tussen Amsterdam en Utrecht) die de wolindustrie
in Nederland nieuw leven in blaast door het produceren van unieke, wollen producten zoals truien, accessoires en interieurartikelen. The Knitwit Stable heeft als missie om een duurzaam voorbeeld te stellen voor de mode industrie. Onze focus ligt op transparante en duurzame productie van lokale wol. The Knitwit Stable adviseert, informeert en faciliteert bedrijven en modeprofessionals. We werken samen met like-minded merken en verkopen producten onder ’The Knitwit Label’. The Knitwit Stable gelooft in een transparante, ethische ketens die bijdraagt aan een positieve impact op milieu, mens en dier.

Wat kan je van ons verwachten?

Centraal in je stage staat het opstellen van een marketing en communicatieplan. In de dagelijkse werkzaamheden ondersteun je de communicatie met onze klanten. Dat kunnen particuliere klanten zijn maar ook de bedrijven waarmee wij samenwerken (o.a. Joe Merino, Humanoid, Yumeko). Verder is de ontwikkeling van onze Social Media belangrijk waarvoor je content ontwikkelt en een bijdrage levert aan de beeldvorming. Je houdt de ontwikkeling van onze website bij en komt met suggesties en initiatieven over onze informatievoorziening (o.a. onze nieuwsbrief).

Wat krijg je van ons?

Een super leuke stage (als we onze voormalige stagiaires mogen geloven) voor minimaal 3 dagen in de week voor 3 tot 6 maanden. Je werkt in een enthousiast en jong team dat gelooft in waar The Knitwit Stable voor staat. Met elkaar maken we heel graag mooie producten, hierdoor hebben we een meer dan plezierige werksfeer. Werk in een landelijke omgeving: we kijken uit over de weilanden waar onze schapen en geiten lopen. Tot slot krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Informatie

Voor meer informatie over The Knitwit Stable kijk op: theknitwitstable.nl. Je kunt je sollicitatie sturen naar: info@theknitwitstable.nl.

Vragen? Mail info@theknitwitstable of bel 0619938105