Verhuur breistudio

Breien is samen met weven de belangrijkste techniek om textiel uit wol te vervaardigen. In onze breistudio in Baambrugge staan 17 breimachines voor divers gebruik die wij verhuren aan studenten en professionals. Bij het gebruik van deze machine huur je ook direct de kennis in van een van onze medewerkers. Ook verhuren wij onze landelijke breistudio als werkplek aan onderwijsinstellingen, studenten en ontwerpers.

De volgende breimachines staan tot je beschikking

  • 1  industriële computer gestuurde breimachine Stoll CS 550 3 gg
  • 1 Kniterate computer machine – 7 gauge (vanaf oktober 2020)
  • 10 hand-gedreven vlakbrei machines Brother grove deling 3,5 gauge
  • 1  vlakbrei machine van het merk Passap – 7 gauge
  • 5  industrieel hand-gedreven machines in 1½, 3, 5 en 7 gauge
  • 1 gatenspoelmachine
  • Linkmachines: 3, 5, en 7 gauge

Brother machine

Heb je nog nooit met een breimachine gewerkt, dan is de hand-gedreven Brother machine het beste model om mee te beginnen. Deze machine geeft een beter inzicht in de werking van een breimachine dan de computergestuurde breimachine omdat je alles zelf met de hand moet instellen, waardoor de achterliggende techniek van het breien snel duidelijk wordt.

Stoll 3 gauge

Het is ook mogelijk om onze STOLL 3 gauge vlakbreimachine te huren. Deze machine wordt aangestuurd door het software programma M1Plus. Bij het gebruik van deze machine huur je tevens de kennis in van een van onze medewerkers.

Boerderij als werkplek

Werken in een inspirerende, landelijke omgeving, omringd door onze schapen? Wij verhuren onze landelijke studio als werkplek aan onderwijsinstellingen, studenten en ontwerpers. Onze workshopruimte met keuken is ook te huur voor vergaderingen of lezingen. Eventueel met rondleiding.

Prijzen en contact

Wil je onze Stoll machine gebruiken voor jouw eigen project? Na een gesprek kunnen we beoordelen of jouw/jullie wensen uitvoerbaar zijn.  Indicatie prijs gebruik Stoll Machine: €450 per dagdeel.

Verhuur breistudio

Atelier: €450,00 dagdeel / €750,00 voor een hele dag
Workshopruimte: €450,00 voor een hele dag

Speciale wensen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

mail ons  op info@theknitwitstable.nl of bel 0653713083.

Doneren

Wil je ons steunen met de aankoop van een nieuwe machine om de lokale maakindustrie te steunen? Elke donatie – groot of klein – is welkom! Bij een donatie vanaf 350 euro maken wij als dank een trui voor je.

Naam

E-mailadres

Bedrag *