2013-heden Oprichter the Knitwit Stable.

2015-heden  Gastdocent Hogeschool Amsterdam /AMFI.

2014-heden Corporate business manager SOS Kinderdorpen.

1997-2011 Oprichter, directeur Fully Fashion BV, producent in knitwear.

1990-1997 Management trainee, junior buyer childrens wear,  senior buyer ladies fashion wovens/knitwear department store V&D, Amsterdam.

1986-1990 Bachelor of science HTS confectie ‘Mr Koetsier’.

Over Reina

Na bijna twintig jaar in de brei-industrie te hebben gewerkt en talloze malen in fabrieken en spinnerijen te zijn geweest, vond ik het heel inspirerend en verhelderend om in 2013 zelf in China een week achter de breimachines te staan. De inspanning en arbeid achter een vestje met een uiteindelijke verkoopprijs van 19,95 in de winkel werd pijnlijk duidelijk.  Toen ik eenmaal de smaak te pakken had wilde ik verder terug gaan in de keten. Inmiddels fok ik ook mijn eigen angorageiten en merinoschapen. Zo geven zij ook inzicht in het hele productieproces.

Door de ervaring in China ben ik begonnen aan the Knitwit Stable.  In the Knitwit Stable deel ik mijn passie voor breiwerk van kwalitatieve garens en wol. Resultaten van eigen onderzoek naar het productieproces van mohairgaren in Zuid-Afrika gebruik ik voor de duurzame productie van de hoogwaardige mohairgaren en -wol.

Met behulp van de beesten, breimachines én door middel van workshops deel ik graag mijn passie en opgedane kennis met studenten en professionals in de mode. .

Vanaf najaar 2015 tot en met 2017 heb ik samengewerkt met Nathalie Comans. Met haar heb ik samen de documentaire gemaakt en hebben we gebouwd aan The Knitwit Stable.