Geen beschikbare vertalingen gevonden
0 items

Trek&Trees

Met ons eigen label Trek&Trees maken we truien, vesten, omslagdoeken en mutsen van merino- en mohairwol van onze dieren als basis. Daarmee maken we de keten rond en laten we in de praktijk zien wat we aan nieuwe generaties willen meegeven: het verwerken van eerlijke wol in een duurzaam, lokaal geproduceerd eindproduct met een eerlijke prijs. Daarmee geven we wol de waarde weer terug die het verdient: een natuurlijk luxe product dat met respect voor mens, dier en milieu is geproduceerd.

Over Trek&Trees

Trek&Trees is het eigen label van The Knitwit Stable. Wij maken truien, vesten, omslagdoeken en mutsen van de Merino- en mohair wol van onze dieren als basis. Door het dragen van een item van Trek&Trees investeer je in onderzoek, materiaal en machines voor kennisoverdracht en bewustwording in de keten van eerlijke, lokale wol.

Made-to-order

Wij werken volgens het made-to-order principe. Dit betekent dat we pas aan de slag gaan met het produceren van jouw item na jouw bestelling. Op deze manier voorkomen we overbodige voorraad en verspilling. Door deze manier van werken varieert de levertijd van 2-4 weken. Maar we beloven je: het is het wachten waard.