Verder naar text
Nederlands
EUR

World of Hope Forum

Aan het begin van 2020, als reactie op de pandemie, begonnen Lidewij Edelkoort en Philip Fimmano, vanuit World of Hope Forum, een gratis online webinar serie om creatieve mensen te inspireren en om te laten zien dat hoop gebruikt kan worden om een betere toekomst te creëren.

Iedere maand hosten zij een halve dag online presentaties. Afgelopen zaterdag, 5 februari, was de inspiratie voor deze webinar “From Farm to Fabric to Fashion’’. Deze webinar stond in het teken van het vieren van inspirerende boeren-ontwerpers die gehoor geven aan een bewust ontwerplandschap met ecologische kennis, circulair denken en groene ethiek.

Wij zijn trots dat wij deel mochten uitmaken van deze webinar. Samen met Hans van Hoogendijk filmden wij een dag op de boerderij waarin we meer vertellen over onze dieren, de boerderij, de breifabriek en natuurlijk onze missie.

Voor iedereen die het afgelopen zaterdag gemist heeft of voor degenen die het nog graag een keertje terug willen zien hebben wij hieronder ons filmpje gezet. Veel kijkplezier!

Blog