De studio van The Knitwit Stable.

Brother machine

Industriële machine close up.

Heb je nog nooit met een breimachine gewerkt, dan is de hand-gedreven Brother machine het beste model om mee te beginnen. Deze machine geeft een beter inzicht in de werking van een breimachine dan de computergestuurde breimachine omdat je alles zelf met de hand moet instellen, waardoor de achterliggende techniek van het breien snel duidelijk wordt.

Stoll 3 gauge

Het is ook mogelijk om onze STOLL 3 gauge vlakbreimachine te huren. Deze machine wordt aangestuurd door het software programma M1Plus. Bij het gebruik van deze machine huur je tevens de kennis in van een van onze medewerkers.

Wil je onze Stoll machine gebruiken voor jouw eigen project? Na een gesprek kunnen we beoordelen of je wensen uitvoerbaar zijn. Indicatie prijs gebruik Stoll machine: €450 per dagdeel.

Boerderij als werkplek

Werken in een inspirerende, landelijke omgeving, omringd door onze schapen? Wij verhuren onze landelijke studio als werkplek aan onderwijsinstellingen, studenten en ontwerpers. Onze workshopruimte met keuken is ook te huur voor vergaderingen of lezingen. Eventueel met rondleiding.

  • Atelier: €450,00 dagdeel of €750,00 voor een hele dag.
  • Workshopruimte: €450,00 voor een hele dag.

Speciale wensen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Mail ons op info@theknitwitstable.nl of bel 06 53 71 30 83.

Garen close-up.