Verder naar text
Nederlands
EUR

Nieuwsbrief november 2023

Nieuwsbrief november 2023

Cadeaus voor de feestdagen

Hollandse schapenwollen sokken voor de feestdagen

Slaapsok Guus

Nooit meer koude voeten! Het ideale cadeau zijn deze heerlijke warme slaapsokken Guus. Onze merinowollen sokken houden je voeten zeker lekker warm tijdens koude winternachten. Met geribbelde details voor een goede pasvorm hebben deze sokken uitstekende vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen. Het wordt aanbevolen om de Guus als slaapsokken te gebruiken.

Met de winter en de feestdagen in aantocht is dit hét warme voeten cadeau. Naast de Guus hebben we ook nog de dikkere sok Sjors, gemaakt van grovere hollandse schapenwol. Voor ieder wat wils. Als je ze deze week besteld, starten we gelijk met breien en zorgen wij dat je ze voor Sinterklaas hebt!

Bestel ze hieronder.

 

Kruip lekker weg onder het heerlijke plaid Aukje  

 
Dit  heerlijk warme, zachte en luxe plaid is gemaakt van mohairwol van volwassen angorageiten. Mohairproducten worden over het algemeen gemaakt van de wol van de jonge geit maar het zou natuurlijk zonde zijn om alleen gebruik te maken van onze jonge dieren en de prachtige wol die de volwassen geiten ons geven niet te gebruiken.
Wij zijn erg blij dat we met deze plaids een goede bestemming hebben voor onze volwassen mohair die een wat grovere structuur heeft dan jonge mohair en nog steeds zacht en warm is. Plaid Aukje is op voorraad in gebroken wit en kunnen wij direct aan je opsturen.
Shop Aukje

Kussen met vulling van Kempisch Heideschaap 

Kussen met vulling van Kempisch Heideschaap
Met de kussens van The Knitwit Stable slaap je eerlijk, lokaal en sociaal. Dit doen we steeds met oog voor ecologie, diervriendelijkheid en lokaal talent. Dit kussen zit boordevol zachte wol van het Kempisch Heideschaap. De schapen van begrazingsbedrijf 'de Wassum' grazen grotendeels op beschermde heidegebieden in Nederland, wat mee helpt aan het vruchtbaar houden van het landschap. Elk jaar worden de schapen vakkundig geschoren. Met deze wol gaan we aan de slag om kwalitatieve producten te maken voor dagelijks gebruik.. De kussens worden gestikt  bij maatwerkpartner Lidwina, op deze manier bouwen we mee aan een inclusieve samenleving. Dit draagt bij aan een gezonde nachtrust!
Bestel het kussen

 

Kom passen op een van de pasochtenden

Onze pasochtenden zijn het perfecte moment om de fijne truien, vesten, spencers en accessoires te zien, te voelen en te passen. Daarnaast kun je ook een kijkje te nemen op onze boerderij en kennis maken met de dieren en de minifabriek in actie zien. Na het passen kun je jouw favoriete item bestellen en afstemmen op jouw wensen. Jouw trui of vest is dan ook echt maatwerk. Dit betekent dat we pas aan de slag gaan met het produceren van jouw item na jouw bestelling. Op deze manier voorkomen we overbodige voorraad en verspilling. Door deze manier van werken varieert de levertijd van 2-4 weken. Maar we beloven je: het is het wachten waard

Kom langs en meld je aan via info@theknitwitstable.nl 

De volgende pasdagen zijn op:

zaterdag 11 november 9.30-14.00

zaterdag 18 november 9.30-14.00

  Zie hieronder de video. 

Maak een afspraak

Blog