Verder naar text
Nederlands
EUR

Nieuwsbrief december 2023

Nieuwsbrief december 2023

 

Kerstkadootje muts Amy van alpaca!

Een superwarm en zacht kadootje voor de koudere dagen is onze Amy. Leuk om je geliefde of vrienden te geven om het hoofd warm te houden! Of natuurlijk voor jezelf...

De Amy is een warme geribbelde muts met een omgeslagen rand. Gemaakt van 100% Nederlandse alpaca, heerlijk zacht, warm en kriebelt niet.

Al onze alpacawol komt uit Nederland en wordt gesponnen en geverfd in Italië. De muts wordt gebreid in onze minifabriek in Baambrugge. Amy is er in de mooie kleuren: bloesem, donkerblauw en natuurlijke ongeverfde kleuren camel en gebroken wit.

Bestel nu de muts Amy, wij starten gelijk met breien en zorgen dat je voor de kerst deze fijne muts in huis hebt!

Bestel Amy

 

Of... handschoenen Mitje van mohair!

Guus

Naast de muts Amy, zijn de vingerloze handschoenen Mitje en de muts Betsie ook nog een warme tip. Met de winter en de feestdagen in aantocht zijn dit geweldige kado's. De muts en handschoenen zijn beide gemaakt van duurzaam geproduceerde mohair van jonge Nederlandse geiten, zacht, warm én jeukt niet!

Betsie is een klassieke, behaaglijke muts die heerlijk aansluit op het hoofd en een omgeslagen geribbelde rand heeft. Met Mitje heb je een paar heerlijke zachtharige vingerloze wanten. Deze zijn ook verkrijgbaar als wanten: de Momo.

Bestel ze nu, wij starten gelijk met breien en je kunt deze kado's als pakje onder de boom leggen!

Bestel Betsie of Mitje

 

Herder Loekie

Onze programmeur en productieheld Loeki werkt door de week bij ons in de minifabriek in Baambrugge. In het weekend is zij samen met haar hond Bob op de heide te vinden als herder. Zij werkt met het Kempisch Heideschaap; en wij gebruiken de wol hiervan weer in onze Dutch Wool!

Het programma Zin in Morgen kwam haar op het spoor via onze website en volgde Loeki in haar werk als herder. Het is mooi om te zien hoe zij tot rust komt met haar kudde.

Kijk terug via NPO start!

 

Pasochtend

drukwol

Onze pasochtenden zijn het perfecte moment om de fijne truien, vesten, spencers en accessoires te zien, te voelen en te passen. Daarnaast kun je ook een kijkje te nemen op onze boerderij en kennis maken met de dieren en de minifabriek in actie zien. Na het passen kun je jouw favoriete item bestellen en afstemmen op jouw wensen. Jouw trui of vest is dan ook echt maatwerk. Dit betekent dat we pas aan de slag gaan met het produceren van jouw item na jouw bestelling. Op deze manier voorkomen we overbodige voorraad en verspilling. Door deze manier van werken varieert de levertijd van 2-4 weken. Maar we beloven je: het is het wachten waard

Kom langs en meld je aan via info@theknitwitstable.nl

De volgende pasdagen zijn op:

zaterdag 2 december 9.30-14.00
zatredag 16 december 9.30-14.00

Maak en afspraak

 

Voor de wandelaars: Anti-drukwol

Antidruk-wol is een must-have bij het wandelen.

Deze speciale wol vermindert de pijn van blaren en voorkomt dat er nieuwe ontstaan. Het heeft geen plakmiddel nodig, want het hecht zich aan de sok of met een gaatje rondom de tenen. De lanoline in de wol trekt zich in de bovenste laag van de huid en heeft een verzachtende werking. Dit zorgt voor ondersteuning en een natuurlijk huidherstel.

Bekijk op de website

 

 

 

 

Blog