Skip to content
English
EUR

Jan Merino & The Knitwit Stable

Jan Merino & The Knitwit Stable

 

Jan Merino & The Knitwit Stable

As Dutch as it gets

Joe Merino is samen met The Knitwit Stable in Baambrugge ruim 4 jaar gelden begonnen met het maken van truien van 100% Nederlandse wol: De Jan Merino collectie.
Met Jan Merino wilden we Nederlandse wol weer op de kaart zetten omdat daar sinds het verdwijnen van de wolindustrie in Nederland weinig mee werd gedaan. Ieder jaar breiden we de collectie uit. Alle Jan Merino modellen zijn gemaakt van traditionele Nederlandse schapenwol, voor 20% aangevuld met wol van Alpaca’s voor extra zachtheid. De Jan Merino collectie wordt in Nederland gebreid en is 100% biologisch afbreekbaar. 

Inmiddels heeft Jan Merino een trouwe schare fans die niet alleen het verhaal waardeert, maar vooral ook onze Jan Merino’s met veel plezier draagt. Tot nu toe hebben we de wol van meer dan 1500 Nederlandse schapen kunnen gebruiken en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan de duurzame productie en verwerking van Nederlandse wol.

One day only Jan Merino Farm shop

Ben je benieuwd naar het echte Jan Merino gevoel?
Kom dan naar de One Day Only Jan Merino Farm Shop, zaterdag 13 januari as. bij  ons in Baambrugge.

Je kunt de hele Jan Merino collectie passen, voelen en kopen. Wij laten je zien hoe een Jan Merino wordt gemaakt en je ziet (en ruikt) de schapen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Niet alleen voor mannen, want in onze eigen winkel ligt de fraaie collectie truien, vesten en accessoires van The Knitwit Label voor je klaar om te passen.
Datum: Zaterdag 13 januari as. van 12:00-17:00
Locatie: The Knitwit Stable, Kleiweg 27b te Baambrugge 

Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan even weten via onderstaande knop zodat wij een inschatting kunnen maken van de opkomst.

Blog